Jos kookt!

Op momenten dat het voor u écht nodig is!

FREELANCE KOK VOOR DE HORECA

Over mezelf

  • Gedreven
  • Georganiseerd en gestructureerd
  • Stressbestendig
  • Hoog rendement, grote efficiëntie
  • Kan een team leiden maar ook prima inpassen in uw team
  • Talenkennis:
    • Nederlands moedertaal
    • Frans zeer goed
    • Engels goed
    • Duits basis


Enkele werkervaringen in vast dienstverband:


  • Restaurant De Vlasblomme, Kortrijk
  • Bistro Pinot Gris/salons Cortina, Wevelgem
  • Brasserie Café Rouge, Kortrijk
  • Eethuis Pieter, Roeselare


Opleiding:


Hotelschool Ter Duinen, Koksijde, technisch niveau, afgestudeerd in 1991.

Een greep uit de vele gevolgde workshops van o.a. Horeca Vlaanderen:

  • Haccp in de praktijk
  • Visfileren
  • Esthetisch dresseren
  • Dagdagelijks je team leiden
  • Vacuumgaren
  • Foodcostberekening en rendement uit je kaart
  • Texturen
  • en vele andere...